Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Λάντρι Νόκο!

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Λάντρι Νόκο!

Γιάννης Πάλλας 18:52 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 21.08.2024

Ο Λάντρι Νόκο έφτασε την Τετάρτη (21/8) στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου

Έφτασε την Τετάρτη (21/8) στην Αθήνα ο Λάντρι Νόκο για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Ο έμπειρος σέντερ που έχει αγωνιστεί στην Άλμπα Βερολίνου, τον Ερυθρού Αστέρα και τη Μπασκόνια, έχοντας σημαντική παρουσία στην Euroleague, τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.

Ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει τη δουλειά στο γήπεδο με τους παίκτες του, προκειμένου να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του και να «δέσουν» παλιοί και νέοι, ώστε να εμφανιστούν οι «κυανέρυθροι» πανέτοιμοι τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ, νωρίτερα η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση όπου έστρεψε τα βέλη της στην ΕΟΚ, για την οποία τονίζει πως είχε την αποκλειστική ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Ο λόγος ήταν η τιμωρία με μια αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στα Άνω Λιόσια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:

Με ιδιαίτερη απορία και δυσάρεστη έκπληξη ενημερωθήκαμε μέσω της απόφασης του ανεξάρτητου Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ότι η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα στερηθεί του δικαιώματος να αγωνιστεί παρουσία φιλάθλων της, στην πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (5 ή 6/10) με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Ο.Κ Άνω Λιοσίων στις 19/5.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση η οποία ουσιαστικά τιμωρεί την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κρίνοντάς την ως γηπεδούχο (!) σε μια εκδήλωση που προφανώς δεν είναι και όπου την αποκλειστική ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας την έχει η διοργανώτρια αρχή, δηλαδή η ΕΟΚ!

Επομένως με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία του Συλλόγου και τον φίλαθλο κόσμο αλλά κι επειδή ουδέποτε θα συμβιβαστούμε με οτιδήποτε παράλογο, θα διεκδικήσουμε την ακύρωση της απόφασης εξαντλώντας κάθε νόμιμο ένδικο μέσο προκειμένου να καταρριφθεί το σκεπτικό της, που αντιβαίνει κάθε έννοια λογικής και δημιουργεί επικίνδυνο δεδικασμένο.

Παρελθόν από την Παρτίζαν ο Νάναλι
EUROLEAGUE

17:02 - 21.08.2024

Παρελθόν από την Παρτίζαν ο Νάναλι

Ο Τζέιμς Νάναλι είναι και επίσημα παρελθόν από την Παρτίζαν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει την αποδέσμευση του παίκτη και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

Έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών «συζητήσιμων» αποφάσεων, αλλά πλέον μπαίνει ένα τέλος. Οριστικό κι αμετάκλητο.

Και μια απαραίτητη επισήμανση: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο νόων νοείτο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!