Αποκάλυψη Sportal: Ο Πανιώνιος συζητάει για έδρα του στην Basket League το κλειστό της Ηλιούπολης!
i

©InTime

Αποκάλυψη Sportal: Ο Πανιώνιος συζητάει για έδρα του στην Basket League το κλειστό της Ηλιούπολης!

Γιάννης Πάλλας 21:13 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 29.05.2024

Ο Πανιώνιος έκανε ήδη τις πρώτες επαφές για την προοπτική να αγωνιστεί στη Stoiximan Basket League στο κλειστό της Ηλιούπολης

Ο Πανιώνιος έχει πάρει το «εισιτήριο» για την Stoiximan Basket League της νέας σεζόν, αλλά ακόμη είναι σε αναζήτηση στέγης, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο κλειστό του Μίλωνα, όπου έπαιξε όλη τη σεζόν στην Elite League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» είναι σε συνεχείς επαφές με την Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης, προκειμένου να πάρουν την έγκριση για να δηλώσουν ως έδρα τους τη νέα χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα το κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, που είναι χωρητικότητας 1.500 θέσεων και πληρεί τις προϋποθέσεις για να δώσει το «Ο.Κ.» η διοργανώτρια αρχή.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει αρκετές ημέρες, το θέμα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον «Ιστορικό» και η διοίκηση θέλει το συντομότερο να το κλείσει, ώστε να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

Η περίπτωση του κλειστού της Γλυφάδας, αλλά και του Σοφία Μπεφόν στο Παλαιό Φάληρο δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Πανιωνίου έχει εντείνει τις προσπάθειες, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της Δημοτικής Αρχής της Ηλιούπολης.

Βαρύ πρόστιμο για το βαρύ... χέρι του Γκούροβιτς: Ο Σέρβος τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό και 250 χιλιάδες δηνάρια
REST OF THE WORLD

20:17 - 29.05.2024

Βαρύ πρόστιμο για το βαρύ... χέρι του Γκούροβιτς: Ο Σέρβος τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό και 250 χιλιάδες δηνάρια

Πριν από περίπου δέκα μέρες, ο πρώην διεθνής, σταρ της Euroleague και παίκτης του Περιστερίου και της ΑΕΚ, Μίλαν Γκούροβιτς, είχε πλακωθεί στο ξύλο ως προπονητής της ομάδας ακαδημιών της Ρεάλ Βελιγραδίου και τώρα έμαθε την τιμωρία και το πρόστιμο που του επέβαλε η ομοσπονδία.

Βέβαια, υπάρχει ένα ζήτημα, καθώς το γήπεδο χρησιμοποιεί και η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι οι διαθέσιμες ώρες περιορίζονται, αλλά στον Πανιώνιο εκτιμούν πως μπορεί να βρεθεί λύση, ώστε να αποτελέσει το κλειστό της Ηλιούπολης τη νέα στέγη της ομάδας.