Άρωμα... Πλατείας στη Γλυφάδα: Ο Πανιώνιος επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ!

Πανιώνιος

Άρωμα... Πλατείας στη Γλυφάδα: Ο Πανιώνιος επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ!

Χρήστος Τσάλτας 10:45 - 20.10.2024

Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τον κόσμο στο πλευρό του ο Πανιώνιος Χυμοί Viva έδειξε πως με τον έκτο παίκτη του θα είναι πιο δυνατός. Το κλειστό της Γλυφάδας θύμισε κάτι από τις ένδοξες μέρες του Ιστορικού.

Ήταν ένα ραντεβού το οποίο περίμεναν όλοι πώς και πώς. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου Χυμοί Viva στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, με τον κόσμο στο πλευρό του, θα είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, το... ραντεβού είχε κλειστεί και όλοι ανέμεναν την ώρα και τη στιγμή.

Το κλειστό της Γλυφάδας φόρεσε τα καλά του, ο κόσμος της ομάδας μεταφέρθηκε από τη Νέα Σμύρνη στα νότια προάστια και το γήπεδο βάφτηκε κυανέρυθρο για τα καλά. Απ' άκρη σ' άκρη όλα θύμιζαν κάτι από Αρτάκης, με τον παλμό και την ένταση σε υψηλά επίπεδα και σε κόσμια πλαίσια. Συν τοις άλλοις, πριν από το τζάμπολ τιμήθηκε ο Μάκης Δενδρινός, με την ομάδα να δείχνει πως δεν ξεχνάει την ιστορία της.

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Μπράουν και άσο στο μανίκι τον Σαλούστρο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:20 - 19.10.2024

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Μπράουν και άσο στο μανίκι τον Σαλούστρο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος με τον Ρίον Μπράουν να σημειώνει 15 πόντους και τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει εξαιρετική δουλειά επικράτησε (73-62) του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL

Οι περίπου 1.500 φίλοι του Πανιωνίου που βρέθηκαν στο κλειστό έδωσαν τη δική τους ώθηση στους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη για να φτάσουν στο τελικό 73-62 απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά και η ομάδα τους να καταγράψει την δεύτερη νίκη της σε 3 παιχνίδια στην Stoiximan GBL.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά απαιτητικό και δύσκολο, με την ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι να δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να ζορίζει τους Νεοσμυρνιώτες από νωρίς. Σε αρκετά σημεία όμως, που ο Πανιώνιος Χυμοί Viva χρειάσηκε την παραπάνω ώθηση, ο κόσμος ήταν εκεί για να στηρίξει. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ο κόσμος έκανε το γήπεδο... Πανιώνια έδρα, ωθώντας τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη.

Στο τέλος μάλιστα παίκτες και κόσμος έγιναν... ένα, πανηγυρίζοντας μαζί την πρώτη κοινή τους νίκη στην επιστροφή του Ιστορικού στα «μεγάλα σαλόνια». Σε μια ακόμα απόδειξη του πόσο σημαντικός είναι για το ελληνικό μπάσκετ ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, που δίνει παραπάνω δυναμική και αίγλη στο πρωτάθλημα.