Νέα συνεργασία για τον Πανιώνιο

Νέα συνεργασία για τον Πανιώνιο

Sportal newsroom 20:12 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 29.08.2024

Ο Πανιώνιος απέκτησε νέο... συμπαίκτη, με την κυανέρυθρη ΚΑΕ να ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βίκο.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., πράγμα που σημαίνει πως τα μεταλλικά νερά Βίκος θα είναι «συμπαίκτης» των Κυανέρυθρων τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας σε όλα τα επίπεδα αποτελεί προτεραιότητα για την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος είναι ευγενικός χορηγός και ταυτόχρονα ισχυρός συμπαίκτης σε αυτή τη διαδρομή στην Basket League.

Κατά τη σεζόν 2024-2025  το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ύδατος στην ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κατά την επιστροφή μας στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Καλωσορίζουμε το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στην οικογένεια της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι ευχαριστούμε»!

 

Ο Κάρι έβαλε τέλος στα... σενάρια και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
NBA

19:36 - 29.08.2024

Ο Κάρι έβαλε τέλος στα... σενάρια και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Ο Στεφ Κάρι παραμένει ο πιστός στρατηγός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο κι έτσι θα παραμείνει στην ομάδα έως και το τη σεζόν 2026/27.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!