Ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος είναι ο νέος Team Manager του Πανιωνίου

Ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος είναι ο νέος Team Manager του Πανιωνίου

Sportal newsroom 13:53 - 01.07.2024

Ο Πανιώνιος ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Κωνσταντόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager των «κυανέρυθρων».

Πέραν από την στελέχωση και την αναβάθμιση του ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει ξανά στην Stoiximan Basket League, ο Πανιώνιος φροντίζει και για τους κομβικούς ρόλους που έχουν να κάνουν περιφερειακά του αγωνιστικού τμήματος. Γι' αυτό και επέλεξε τον Άγγελο Κωνσταντόπουλο για νέο συνεργάτη του.

Πρόκειται για τον νέο team manager των Νοεσμυρνιωτών, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στο Περιστέρι και τώρα όπως δήλωσε «είμαι πολύ χαρούμενος κι αισθάνομαι την ευθύνη που αναλαμβάνω σε μια ιστορική και φιλόδοξη ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Η πρόκληση είναι μεγάλη όμως πιστεύω ότι όλοι μαζί και ο καθένας από το πόστο του, θα πετύχουμε το στόχο μας».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Team Manager στην ομάδα.

Ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος σπούδασε Business Informations Systems (University of Central Lancashire) ενώ ακολούθως έγινε κάτοχος Bachelor of Science in Business with Computing (University of Wales).

Η επαγγελματική του διαδρομή στο μπάσκετ άρχισε μετά το πέρας των σπουδών του από τον Ηλυσιακό (2012-2014) ενώ ακολούθως βρέθηκε στην ΚΑΕ Κόροιβος και στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Από το 2015 ως το 2022 συνεργάστηκε με την ΚΑΕ Λαύριο ενώ από το 2022 ως το 2024 εργάστηκε στην ΚΑΕ Περιστέρι.

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο Κωνσταντόπουλο στην ομάδα μας».