Ο Πανιώνιος περιμένει την άνοδο του Μπράουν που άφησε πίσω τις ενοχλήσεις

Ο Ράιον Μπράουν

Ο Πανιώνιος περιμένει την άνοδο του Μπράουν που άφησε πίσω τις ενοχλήσεις

Χρήστος Τσάλτας 09:50 - 12.10.2024

Το πρωτάθλημα μπαίνει στη δεύτερη «στροφή» του, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει το Περιστέρι, εκτός έδρας και τον Άρη Λυκογιάννη να περιμένει το step up του Ράιον Μπράουν, ο οποίος είναι κομβικός στο πλάνο της ομάδας του.

Το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις του Πανιωνίου, στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια. Ο Ράιον Μπράουν κουβαλάει ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό, έχοντας παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και το γεγονός πως γνωρίζει καλά την ελληνική λίγκα, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό. Ο Πανιώνιος κίνησε τις διαδικασίες και κατάφερε να κάνει δικό του τον Αμερικανό φόργουορντ, προσθέτοντας ποιότητα στη θέση 3.

Ο Κένταλ Σμιθ στο Sportal: «Ο Λυκογιάννης θέλει να είμαι ηγέτης στον Πανιώνιο - Ας ξεκαθαρίσουμε τι συνέβη με τον ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:40 - 11.10.2024

Ο Κένταλ Σμιθ στο Sportal: «Ο Λυκογιάννης θέλει να είμαι ηγέτης στον Πανιώνιο - Ας ξεκαθαρίσουμε τι συνέβη με τον ΠΑΟΚ»

Η επιστροφή στην Ελλάδα για την τρίτη θητεία του, ο ρόλος στον Πανιώνιο, ο στόχος της εξάδας και το επεισοδιακό φινάλε με τον ΠΑΟΚ. Ο Κένταλ Σμιθ μιλάει στο Sportal και μοιράζει ατάκες για όλα.

Το ξεκίνημα της παρουσίας του Μπράουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είχε... υψηλές πτήσεις. Ο έμπειρος άσος προσαρμόζεται στα δεδομένα της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη, όμως την ίδια στιγμή ήταν άτυχος. Αυτό γιατί στα τελευταία παιχνίδια έπαιζε με τραυματισμό, καθώς τον ακολουθούσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό που δεν του επέτρεπε να είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Ο Λυκογιάννης ωστόσο ουδέποτε έχασε την πίστη του στον παίκτη. Όσοι ζουν τον Μπράουν άλλωστε έχουν να λένε για έναν παίκτη που είναι σοβαρός και απόλυτος επαγγελματίας, ενώ ακόμα και στις προπονήσεις δεν θα... κλέψει, δίνοντας το 100%.

Ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν και πλέον ανεβάζει στροφές για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Περιστέρι. Εκεί όπου ο στόχος του Πανιωνίου είναι το 2Χ2 προκειμένου να επισφραγίσει το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη σεζόν, με τον Μπράουν να έχει σαν στόχο να κάνει step up και να δώσει λύσεις στον Έλληνα προπονητή, έχοντας... καθαρίσει πλέον από τον τραυματισμό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!