Λυκογιάννης: «Μακάρι να είναι συνέχεια το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα»

Άρης Λυκογιάννης

i

© Intime

Λυκογιάννης: «Μακάρι να είναι συνέχεια το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα»

Ευτυχία Οικονομίδου 22:54 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 19.10.2024

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ (73-62) και μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας, αλλά και την στήριξη του κόσμου.

Ο Πανιώνιος με τον Ρίον Μπράουν να σημειώνει 15 πόντους και τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει εξαιρετική δουλειά επικράτησε με 73-62 του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη δεύτερη νίκη του «Ιστορικού» στο πρωτάθλημα στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του.

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Μπράουν και άσο στο μανίκι τον Σαλούστρο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:20 - 19.10.2024

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Μπράουν και άσο στο μανίκι τον Σαλούστρο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος με τον Ρίον Μπράουν να σημειώνει 15 πόντους και τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει εξαιρετική δουλειά επικράτησε (73-62) του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το μυστικό της νίκης: «Σαφέστατα ήταν η άμυνά μας. Παρά το γεγονός πως στο 2ο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για ξεκάθαρο σουτ, φαινόταν πως είχαμε πίεση για να ευστοχήσουμε. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία είναι σε φόρμα γιατί έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Έπαιζε χωρίς άγχος, οπότε η πίεση ήταν στη μεριά μας. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε».

Για τον κόσμο: «Δε χρειάζεται να το πω πως μας έσπρωξαν στη νίκη με πολύ δύναμη, παλμό. Ήταν συνέχεια δίπλα στην ομάδα, τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είναι συνέχεια το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το αν θα γίνεται συνέχεια καλύτερη η ομάδα: «Βήμα βήμα, είμαστε νέα ομάδα. Η ιστορία του κλαμπ είναι μεγάλη, είμαστε καινούργιοι εδώ, στην Α1. Βήμα βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».