Παρουσία του προέδρου και χωρίς τρεις παίκτες η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου
i

© Intime

Παρουσία του προέδρου και χωρίς τρεις παίκτες η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου

Ευτυχία Οικονομίδου 20:16 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 19.08.2024

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν στην Stoiximan Basket League στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν που βρίσκει την ομάδα της Νέας Σμύρνης αγκαλιά με την άνοδο στην Stoiximan Basket League.

Στην «πρώτη» του Ιστορικού το παρών έδωσαν οι 12 από τους 15 παίκτες του ρόστερ, καθώς οι Κένταλ ΣμιθΛάντρι Ννόκο και Ράιον Μπράουν αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.

Μάλιστα, μέρος στην συνάντηση αυτή έλαβε κι ένας εκ των προέδρων της ομάδας, ο Παναγιώτης Ηλιάδης, ο οποίος καλωσόρισε τους πάντες στη σύντομη ομιλία του, ενώ τους εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη της Διοίκησης και ότι στο μεγάλο και Ιστορικό Σύλλογο της Ελλάδας θα βρουν μια οικογένεια.

Στο κλειστό της Γλυφάδας, που θα είναι η έδρα της ομάδας θα συγκεντρωθούν το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες ώστε να πιάσουν δουλειά ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων (5 ή 6/10 εντός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου).

Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μέσα στις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί και μια ανοιχτή προπόνηση που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!