Ο Πανιώνιος παρουσίασε την ομάδα με καλεσμένο τον Θανάση Αντετοκούνμπο!
i

©InTime

Ο Πανιώνιος παρουσίασε την ομάδα με καλεσμένο τον Θανάση Αντετοκούνμπο!

Γιάννης Πάλλας 23:49 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 04.09.2024

Ο Πανιώνιος έκανε την παρουσίαση της ομάδας και της φανέλας ενώπιον του Θανάση Αντετοκούνμπο

Με καλεσμένο το Θανάση Αντετοκούνμπο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/9) η επίσημη παρουσίαση του Πανιωνίου και της φανέλας της ομάδας, μετά την επιστροφή στην Stoiximan GBL.

Οι «κυανέρυθροι» παρουσίασαν στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης την ομάδα και τη φανέλα για τη σεζόν 2024-25. Η παρουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο εξηγούνταν από τη στιγμή που η «κυανέρυθρη» φανέλα θα είναι «ANTETOKOUNBROS».

Παρούσα ήταν σύσσωμη η ομάδα, η διοίκηση, ενώ εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν στελέχη και αθλητές όλων των τμημάτων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Παρών ήταν και ο Φάνης Χριστοδούλου σε αυτή την όμορφη βραδιά για την επιστροφή του συλλόγου στην Stoiximan GBL, όπου στόχος είναι η ομάδα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!