Πάτησε Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Μπράουν (pic)

Πάτησε Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Μπράουν (pic)

Sportal newsroom 16:34 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 23.08.2024

Το οπλοστάσιο του Πανιωνίου γέμισε πλήρως την Παρασκευή, καθώς ο Ράιον Μπράουν έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος θέτει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, με τον Άρη Λυκογιάννη και τους συνεργάτες του να έχουν χτίσει ένα ρόστερ με παίκτες υψηλού επιπέδου, που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ράιον Μπράουν, που έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (23/08). Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό, θα ενισχύσει την προσπάθεια των κυανέρυθρων, έχοντας ηγετικό ρόλο στη νέα προσπάθεια.

Για το λόγο αυτό την Παρασκευή έφτασε στη χώρα μας, για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με τους νέους συμπαίκτες του, υπό τις οδηγίες του κόουτς Λυκογιάννη. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο Team Manager του Πανιωνίου, Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο Media Director της ομάδας Νίκος Μπουρλάκης.

Προσεχώς ο έμπειρος άσος θα κάνει την πρώτη προπόνησή του με τη νέα του ομάδα, με τον Λυκογιάννη να έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Η άφιξη του Μπράουν ολοκλήρωσε τον κύκλο αφίξεων, που άνοιξε από την περασμένη Κυριακή, με τον Πανιώνιο πλέον να έχει πλήρες ρόστερ και να έχει μπει για τα καλά σε ρυθμό προπονήσεων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!