Ο Πανιώνιος κλείνει τον ΤάιΣον Αλεξάντερ! (vid)

Ο Πανιώνιος κλείνει τον ΤάιΣον Αλεξάντερ! (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:44 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 25.06.2024

Κοντά σε συμφωνία με τον ΤάιΣον Αλεξάντερ βρίσκεται ο Πανιώνιος

Μια ανάσα από την απόκτηση του ΤάιΣον Αλεξάντερ (26χρ., 1.93) βρίσκεται ο Πανιώνιος σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο παίκτης που ξεχώρισε ο Άρης Λυκογιάννης για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Elite League με τον Κόροιβο Αμαλιάδας έχοντας 16.9 πόντους μέσο όρο σε 23 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο ΤάιΣον Αλεξάντερ έχει φορέσει τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς τη σεζόν 2020-21, όταν αντιμετώπισαν στους τελικούς του ΝΒΑ τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την επόμενη σεζόν (2021-2022) βρέθηκε στην Ιταλία φορώντας τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια με την οποία αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έπαιξε 37 παιχνίδια στην G League.

Ο Άρης Λυκογιάννης επέλεξε τον ΤάιΣον Αλεξάντερ με τον οποίο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι πλέον είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συνεργασίας, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την περιφέρεια, στην οποία θα βρίσκονται ακόμη οι Γκίκας, Μιλεντίγιεβιτς, Σαλούστρος και Κένταλ Σμιθ.

Με αυτές τις κινήσεις οι «κυανέρυθροι» δείχνουν αν μη τι άλλο πως έχουν μεγάλες προσδοκίες τη νέα χρονιά βάζοντας ψηλά τον πήχη και δημιουργώντας ένα σύνολο που θα έχει την ταυτότητα του προπονητή του.