«Πρώτη» για Μπράουν στον Πανιώνιο, ανεβαίνουν οι ρυθμοί

«Πρώτη» για Μπράουν στον Πανιώνιο, ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Sportal newsroom 22:32 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 23.08.2024

Ο Ράιον Μπράουν έφτασε στην Ελλάδα και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Γλυφάδας.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο ο Ράιον Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Παρασκευής για χάρη του Πανιωνίου και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας για την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Αμερικανός άσος ήταν ο τελευταίος -χρονικά- που έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανέρυθρων» και ετοιμάζεται για την τρίτη παρουσία του στη χώρα μας, αυτή τη φορά ως μέλος του φιλόδοξου πρότζεκτ του Πανιωνίου.

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν σταδιακά στην ομάδα του Πανιωνίου, καθώς την Παρασκευή είχε για πρώτη φορά γεμάτο ρόστερ και όλους τους παίκτες στο παρκέ, με τη δουλειά να συνεχίζεται και τον Λυκογιάννη να θέλει από τους παίκτες του τη μέγιστη προσοχή σε κάθε άσκηση. Ο Μπράουν άλλωστε αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στο επιθετικό κομμάτι, με τον έμπειρο άσο φέρνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της ομάδας του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!