H «πρώτη» του Πανιωνίου τη Δευτέρα (19/8) στη Γλυφάδα

H «πρώτη» του Πανιωνίου τη Δευτέρα (19/8) στη Γλυφάδα

Γιάννης Πάλλας 18:06 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 17.08.2024

Τη Δευτέρα (19/8) ξεκινάει η προετοιμασία του πανιωνίου στη Γλυφάδα

Στο κλειστό της Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (19/8) η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην Stoiximan Basket League.

Το ρόστερ του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε και η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Στο κλειστό της Γλυφάδας, που θα είναι η έδρα της ομάδας θα συγκεντρωθούν το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες ώστε να πιάσουν δουλειά ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων (5 ή 6/10 εντός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου).

Στην πρώτη προπόνηση θα βρίσκονται οι 12 από τους 15 παίκτες της ομάδας. Κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό team και προκειμένου να ολοκληρώσουν κάποιες προσωπικές υποθέσεις στην πατρίδα τους, θα αφιχθούν μέσα στην εβδομάδα και οι υπόλοιποι παίκτες.

Ο Κένταλ Σμιθ αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (20/8), ο Λάντρι Νόκο την Τετάρτη (21/8) και ο Ράιον Μπράουν την Παρασκευή (23/8).

Το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας θα ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι 17χρονοι Στράτος Παπασταύρου και Δημήτρης Ντάψης, οι οποίοι θα αγωνίζονται και στην ομάδα Εφήβων του Πανιωνίου στο πλαισιο της συνεργασίας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ.

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μέσα στις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί και μια ανοιχτή προπόνηση που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!