Στην Ελλάδα ο Αλεξάντερ για τον Πανιώνιο (pic)

Στην Ελλάδα ο Αλεξάντερ για τον Πανιώνιο (pic)

Sportal newsroom 17:12 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 18.08.2024

Τον Τάι'Σον Αλεξάντερ υποδέχτηκε στην Ελλάδα ο Πανιώνιος, με τον εκρηκτικό γκαρντ να ετοιμάζεται για την «πρώτη» της νέας σεζόν.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα υποδέχτηκε ο Πανιώνιος το πρωί της Κυριακής (18/08). Ο Τάι'Σον Αλεξάντερ θα φοράει τη φανέλα των κυανέρυθρων για τη νέα σεζόν και ήδη μπήκε στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Ο άλλοτε γκαρντ των Φοίνιξ Σανς και της Βίρτους Μπολόνια έφτασε στη χώρα μας το πρωί της Κυριακής, όπου και τον περίμεναν μέλη της ΚΑΕ Πανιώνιος για να τον υποδεχτούν και να τον βάλουν ακόμα πιο γρήγορα στο κλίίμα.

Παρά το ταξίδι, ο Αλεξάντερ ήταν ευδιάθετος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας, δείχνοντας έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στον Πανιώνιο.

Το φετινό καλοκαίρι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε πολλές και ηχηρές κινήσεις, δείγμα της διάθεσης των ιθυνόντων την ομάδα για άμεση επιστροφή στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Πέραν του Αλεξάντερ, τη φανέλα του Πανιωνίου θα φοράνε και οι Λάντρι Νόκο, Ντέβιν Κάναντι, Κένταλ Σμιθ, Ράιον Μπράουν, Ντέβιν Ντέιβις, ανεβάζοντας το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη.