«Τρέχει» για το παιχνίδι με ΠΑΟΚ ο Κάναντι στον Πανιώνιο

«Τρέχει» για το παιχνίδι με ΠΑΟΚ ο Κάναντι στον Πανιώνιο

Χρήστος Τσάλτας 20:57 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 17.10.2024

Ο Ντέβιν Κάναντι χτύπησε στο παιχνίδι με το Περιστέρι και υπέστη διάστρεμμα, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19/10, 20:15) να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Με ένα σημαντικό πρόβλημα κυλάει η εβδομάδα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου Χυμοί Viva. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Ντέβιν Κάναντι να είναι ο παίκτης για τον οποίο πονοκεφαλιάζει ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στη διάρκεια της τρίτης περιόδου στην αναμέτρηση στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» του Περιστερίου, με την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε μια μέρα μετά να δείχνει πως υπέστη διάστρεμμα και η κατάστασή του εξετάζεται καθημερινά.

Εξ αρχής ήταν αμφίβολος στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι, καθώς συνεχίζει με θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ακολούθησε θεραπεία, με τις πιθανότητες ωστόσο να δείχνουν σε πρώτη φάση να μην είναι με το μέρος του.

Το επιτελείο του Πανιωνίου Χυμοί Viva έχει πέσει... πάνω στον Κάναντι ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο θεωρείται δύσκολο, με τα δεδομένα που υπάρχουν ως ώρας, να δώσει το παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό της Γλυφάδας. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (18/10), κατά την τελευταία μέρα της προετοιμασίας των κυανέρυθρων για το παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Sportal Euroleague Live με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης