Ο Πανιώνιος τιμάει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος τιμάει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 16:25 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 17.10.2024

Παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία θα είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Πανιώνιο Χυμοί Viva, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού.

Ο Πανιώνιος Χυμοί Viva επιστρέφει στο κλειστό της Γλυφάδας, αυτή τη φορά έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Οι κυανέρυθροι θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, σε ένα παιχνίδι που θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού, στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως κανείς στην ομάδα δεν ξεχνάει το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου.

H KAE Πανιώνιος Χυμοί Viva αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μάκη Δενδρινού, διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA το Σάββατο 19/10 και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Mateco (20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Greek Basketball League.

Οι μεγάλες μορφές, που έβαλαν τις βάσεις στο οικοδόμημα του Συλλόγου θα πρέπει να τιμούνται και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA δεν ξεχνά τον Μάκη Δενδρινό, μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ιστορικού και του ελληνικού μπάσκετ κατ’ επέκταση.

Το νούμερο «4» στην «κυανέρυθρη» φανέλα το τίμησε ο Μάκης Δενδρινός ακολούθως το «παρέδωσε» στον Φάνη Χριστοδούλου και πλέον αυτός ο αριθμός ανήκει στην αιωνιότητα, στην Ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και δε θα φορεθεί ποτέ από κανέναν.

Στο πλαίσιο της απόσυρσης της φανέλας που φέρει το όνομά του, θα τιμηθεί η οικογένεια του Μάκη Δενδρινού ο οποίος έφυγε από τη ζωή περίπου τέτοια μέρα (20/10) πριν από εννέα χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλους.

Ο «Βούδας», όπως τον μάθαμε όλοι, θα έχει πάντοτε μια θέση στην Ιστορία και στην καρδιά μας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!