Κόντρα στην Οραντέα ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο BCL, δράση και στο EuroCup Γυναικών με τον Ηρακλή - Που θα δείτε τους αγώνες
i

© Intime

Κόντρα στην Οραντέα ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο BCL, δράση και στο EuroCup Γυναικών με τον Ηρακλή - Που θα δείτε τους αγώνες

Sportal newsroom 08:45 - 19.09.2024

Στην Αττάλεια της Τουρκίας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη (19/9, 19:00) την Οραντέα με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην τελευταία (προκριματική) φάση του Basketball Champions League. Επίσης, η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή αγωνίζεται κόντρα στην Κλουζ (19/9, 20:00) για το EuroCup. Και οι δύο αγώνες μεταδίδονται ζωντανά!

Πρώτη επίσημη υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος από την Τρίτη (18/9) βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας και σήμερα Τετάρτη (19/9) θα αντιμετωπίσει την ρουμάνικη Οραντέα.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Basketball Champions League και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού της FIBA στο ΥouΤube.

Ο κόουτς Μάσιμο Κανσελιέρι και οι παίκτες του έχουν ως στόχο να επιστρέψουν στη βάση τους με το εισιτήριο για την ένταξή τους στο κυρίως μενού της διοργάνωσης. Δηλαδή, την φάση των ομίλων.

Για να συμβεί αυτό όμως, δεν αρκεί μόνο η νίκη κόντρα στην Οραντέα στην Gloria Sports Arena της Αττάλειας. Με αυτήν (τη νίκη( θα έρθει η συμμετοχή στον τελικό, εκεί όπου το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν η γαλλική Σολέ και η τούρκικη Αλιάγκα Πετκίμ, που κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό της προκριματικής φάσης.

Αναζήτηση πρόκρισης και για τον Ηρακλή στο EuroCup γυναικών

Λίγο μετά την έναρξη του ματς του ΠΑΟΚ στην Τουρκία, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει για το EuroCup γυναικών (19/9, 20:00), μία ομάδα που προέρχεται από την ίδια χώρα με την Οραντέα (αντίπαλο του Δικεφάλου). Υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την Κλουζ, επίσημε με στόχο τη νίκη που θα δώσει στον Ηρακλή ώθηση στην υπόθεση πρόκρισης στους ομίλους. Επίσης, και αυτό το ματς μεταδείδετε ζωντανά στο κανάλι της FIBA στο YouTube.