Ανησυχία για τον Άλστον στον ΠΑΟΚ
i

©InTime

Ανησυχία για τον Άλστον στον ΠΑΟΚ

Γιάννης Πάλλας 17:44 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 13.08.2024

Ο Τζάστιν Άλστον δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κολοσσό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για τον Τζάστιν Άλστον. Ο Αμερικανός σέντερ του «δικεφάλου» δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Ο προπονητής της ομάδας Στάθης Νεραντζάκης θέλησε να τον προφυλάξει και γι’ αυτό τον λόγο δεν τον έριξε στη «μάχη» στο δεύτερο ημίχρονο. Αγωνίστηκε μόλις 12.05 λεπτά και είχε 6 πόντους με 3/5 σουτ εντός πεδιάς και 1 ριμπάουντ.

Ο Τζάστιν Άλστον θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, ώστε να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση τα επόμενα 24ωρα θα φανεί εάν μπορεί να τον υπολογίζει ο Στάθης Νεραντζάκης για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής (17/3, 17:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Στον «δικέφαλο» θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Τρομακτική σκηνή στο Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα: Έπεσε προβολέας από την οροφή του γηπέδου! Από θαύμα σώθηκε cheerleader (vid)
LIGA ENDESA

16:36 - 11.03.2024

Τρομακτική σκηνή στο Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα: Έπεσε προβολέας από την οροφή του γηπέδου! Από θαύμα σώθηκε cheerleader (vid)

Η πτώση του προβολέα στο παρκέ κατά τη διάρκεια του τάϊμ άουτ ήταν ένα ανθρώπινο λάθος σύμφωνα με τη διοίκηση της Μπασκόνια στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών στον αγώνα με τον Κολοσσό είναι κάτι που προβληματίζει τον Νεραντζάκη, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια, προκειμένου να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν.