Έβαλε... μπρος με εργομετρικά ο ΠΑΟΚ

Έβαλε... μπρος με εργομετρικά ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 19:13 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 08.08.2024

Σε ρυθμό προετοιμασίας κινείται ο ΠΑΟΚ, καθώς το πρώτο γκρουπ παικτών πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις.

Διακοπές τέλος, ώρα για δουλειά στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κάνει νέο ξεκίνημα, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι στην άκρη του πάγκου και πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Η αρχή έγινε με εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ παικτών πέρασε την πόρτα του Κέντρου Αθλητικής αξιολόγησης, βάζοντας έτσι μπρος για τη σεζόν που έρχεται.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ημέρα εξετάσεων και μετρήσεων η σημερινή για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, καθώς οι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές που είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν σήμερα από αιματολογικό και ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, που είχαν ξεκινήσει από χθες τις εξετάσεις, υποβλήθηκαν σήμερα σε εργομετρικό έλεγχο στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν αύριο οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

Απόψε το βράδυ ολοκληρώνονται οι αφίξεις των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ mateco, με τον Shavar Reynolds Jr. ο οποίος αναμένεται στις 20:15 στη Θεσσαλονίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!