Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Αττάλεια και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Οραντέα
i

BCL

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στην Αττάλεια και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Οραντέα

Γιάννης Πάλλας 23:56 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 18.09.2024

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην Αττάλεια και προπονήθηκε εν όψει του αγώνα με την Οραντέα για τα προκριματικά του Basketball Champions League

Στην Αττάλεια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που προπονήθηκε την Τετάρτη (18/9) και την Πέμπτη (19/9, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Οραντέα από τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Η Ρουμανική ομάδα νίκησε με χαρακτηριστική άνεση (90-59) τους Caledonia Gladiators και θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης (19/9), στον πρώτο ημιτελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου. Μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του BCL στο Youtube.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης (19/9, 21:30) θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, με αντιπάλους την Σολέ από τη Γαλλία και την Πετκίμ από την Τουρκία, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό, εφόσον η ομάδα μας θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Οραντέα.

Η αποστολή του «δικεφάλου» αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (18/9, 09:30) για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί μετέβη στην Αττάλεια, όπου αναμένονταν να φτάσει στις 13:45.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Μάσιμο Καντσελιέρι έκανε τις τελευταίες παρατηρήσεις του για τον αντίπαλο και ανέλυσε το πλάνο του σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ιταλός προπονητής παρακολούθησε την Τρίτη (17/9) τα δύο παιχνίδια που τον ενδιέφεραν για τη συνέχεια των προκριματικών.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται ο Πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ Αντώνης Τσαλόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φράνκ Μπάρτλει, Σαβάρ Ρέινολντς και Ρόκι Κρούσερ.