Έκλεισε τον Σαβάρ Ρέινολντς ο ΠΑΟΚ

Έκλεισε τον Σαβάρ Ρέινολντς ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 22:25 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 26.06.2024

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι τη νέα σεζόν ο Σαβάρ Ρέινολνς, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να φτάνει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πατάει γκάζι ενόψει της νέας σεζόν. O Μάσιμο Καντσελιέρι, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΚΑΕ χτίζουν μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται στα θέλω ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι που φαίνεται και από τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει ως ώρας.

Φρανκ Μπάρτλεϊ, Κώστας Παπαδάκης και Δημήτρης Κατσίβελης είναι τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα για τη νέα σεζόν, με τον Σαβάρ Ρέινολντς να ετοιμάζεται να προβάρει τα ασπρόμαυρα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΠΑΟΚ και Ρέινολντς έδωσαν τα χέρια για τη νέα σεζόν, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία, προκειμένου ο Αμερικανός γκαρντ να αποτελέσει τον πλέι μέικερ της ομάδας του Καντσελιέρι για τη νέα σεζόν.

Ο 26χρονος γκαρντ έρχεται από μια πολύ παραγωγική σεζόν με τη φανέλα του Κεραυνού Στροβόλου, κατά την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Κύπρο, έχοντας 13,1 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος.