Ο ΠΑΟΚ χωρίς Τσαϊρέλη με τον Ολυμπιακό
i

©InTime

Ο ΠΑΟΚ χωρίς Τσαϊρέλη με τον Ολυμπιακό

Γιάννης Πάλλας 19:50 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (27/1, 20:15) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Με απουσίες ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου (27/1, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε και την Παρασκευή (26/1) πρόγραμμα θεραπείας και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, όπως και ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας, που έμεινε εκτός της εξάδας των ξένων παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και θα αντικατασταθεί από τον Τέβιν Μπράουν.

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο θέλουμε να δείξουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα και την βελτίωση μας, κάτι που θέσαμε ως στόχο μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, να εντάξουμε τον Townes, ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που έχουμε» δήλωσε ο τεχνικός του «δικεφάλου» Φώτης Τακιανός για την συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ανακοίνωσε τον Τζάκσον το Λαύριο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:30 - 26.01.2024

Ανακοίνωσε τον Τζάκσον το Λαύριο

Στον Μάρεον Τζάκσον στράφηκε το Λαύριο για την ενίσχυσή του στη θέση των γκαρντ. Η ομάδα της Λαυρεωτικής ανακοίνωσε τον νέο της παίκτη ο οποίος αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κώστα Μέξα.

Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά αυτό δεν μειώνει σε κάτι τη δυναμικότητα του αντιπάλου, γιατί έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στο ματσάρισμα της ταχύτητας του Ολυμπιακού. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και μέσα από την αμυντική μας τακτική να περιορίσουμε την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας που θέλει να επιβάλει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός».