Σε επαφές με τον Νίκο Χουχούμη ο ΠΑΟΚ

Σε επαφές με τον Νίκο Χουχούμη ο ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 08:30 - 16.06.2024

Ο ΠΑΟΚ σηκώνει μανίκια για το χτίσιμο της επόμενης σεζόν, με την περίπτωση του Νίκου Χουχούμη να βρίσκεται στο κάδρο, με τις δύο πλευρές να έχουν ανοίξει κύκλο επαφών.

Η επικείμενη άφιξη του Μάσιμο Καντσελιέρι στην Ελλάδα, αναμένεται να θέσει επί τάπητος πολλά σημαντικά θέματα για το χτίσιμο του ρόστερ του ΠΑΟΚ της ερχόμενης σεζόν. Ο Ιταλός προπονητής φτάνει την Κυριακή στη χώρα μας και αναμένεται να έχει την πρώτη συνάντηση με τον Θανάση Χατζόπουλο και τους συνεργάτες του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Με την άφιξη του Ιταλού κόουτς θα «τρέξει» και το θέμα ενίσχυσης της ομάδας, δεδομένου του γεγονότος πως το έμψυχο δυναμικό της ερχόμενης σεζόν θα είναι διαφοροποιημένο σε σημαντικό βαθμό, καθώς ελάχιστοι παίκτες θα μείνουν από την σεζόν 2023-24.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ενίσχυση του ρόστερ από την ελληνική αγορά, για τη δημιουργία ελληνικού κορμού ενόψει της νέας σεζόν. Αρκετοί παίκτες βρίσκονται στη λίστα του Καντσελιέρι και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με μερικές περιπτώσεις ωστόσο να έχουν προχωρήσει λίγο περισσότερο.

Μία εξ αυτών είναι και ο Νίκος Χουχούμης. Ο εκρηκτικός γκαρντ μετακόμισε στα μέσα της σεζόν στην Γερμανία, για λογαριασμό των Άρτλαντ Ντράγκονς και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, κρατώντας τους «δράκους» στην PRO A και την ερχόμενη σεζόν. Ανάμεσα στον «δικέφαλο του Βορρά» και τον 28χρονο γκαρντ έχουν ξεκινήσει επαφές τις προηγούμενες μέρες, στις οποίες έχει διαπιστωθεί ταύτιση απόψεων, αλλά και αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία. Γεγονός που δείχνει πως οι δύο πλευρές βλέπουν πολύ θετικά ένα ενδεχόμενο deal.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα μέτρησε 13,5 πόντους, 2,9 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 40,2% στα σουτ εντός πεδιάς. Το πιο εντυπωσιακό από το πέρασμά του στην Γερμανία ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης στην Pro A, ανά 40 λεπτά αγώνα, έχοντας κατά μέσο όρο 26,9 πόντους και 5,8 ασίστ, δείχνοντας πως έχει τον τρόπο να κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω.