Φιλικό του ΠΑΟΚ με την Καρδίτσα και επιστροφή στις προπονήσεις

ΠΑΟΚ

i

© PAOK BC

Φιλικό του ΠΑΟΚ με την Καρδίτσα και επιστροφή στις προπονήσεις

Παναγιώτης Ραμαντάνης 21:50 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 24.09.2024

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε φιλικό με την Καρδίτσα την Παρασκευή (27 Οκτωβρίου).

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για το BCL, μιας και γνώρισε την ήττα από την Πετκίμσπορ και έτσι θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Europe Cup.

Ο «δικέφαλος του βορρά» προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan GBL και επέστρεψε στις προπονήσεις. Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κανόνισε ένα φιλικό παιχνίδι για την ερχόμενη Παρασκευή (27/09) κόντρα στην Καρδίτσα, για να προετοιμαστούν ενόψει του πρώτου τζάμπολ στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στο PAOK Sports Arena βρέθηκαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, ξεκινώντας προπονήσεις στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η Stoiximan Greek Basketball League ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, με εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ mateco (στις 5/10) και η προετοιμασία της ομάδας επικεντρώνεται πλέον σε εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διορθώσει ο Coach Massimo Cancellieri.

Και σε αυτή την λογική, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, την ερχόμενη Παρασκευή (27/9) στην Καρδίτσα (18:00). Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena, ενώ δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) είναι στο πρόγραμμα της Τετάρτης».