Τι ζητάει ο Καντσελιέρι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Τι ζητάει ο Καντσελιέρι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Γιάννης Πάλλας 23:35 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 12.08.2024

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ

Τις... άγριες διαθέσεις του από τις πρώτες ημέρες των προπονήσεων δείχνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάσιμο Καντσελιέρι στο PAOK Sports Arena.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ημέρα που συμφώνησε και στο «ξεσκαρτάρισμα» που επιχείρησε στο έμψυχο δυναμικό πως ήθελε να βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα. Τι σήμαινε αυτό;

Διπλές καθημερινές προπονήσεις μεγάλης έντασης (συνθήκες αγώνα) και υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι «πέντε εναντίον πέντε». Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία που διέπει τον Καντσελιέρι σε όλη τη διαδρομή του.

Θέλει οι παίκτες του να πιέζουν πολύ στην άμυνα και να τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο για να αναζητήσουν το εύκολο καλάθι. Γι' αυτό θέλει να βάλει τις... βάσεις τώρα σε ότι αφορά την φυσική κατάσταση, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στον ρόλο τους υλοποιώντας το πλάνο του προπονητή.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την πορεία της προετοιμασίας αναφέρει:

«Ιδιαίτερα απαιτητικό και το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco. Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στο PAOK Sports Arena υπό τις οδηγίες του coach Massimo Cancellieri».

Oι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ξεκινούν πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στις 19/9 με τα προκριματικά του BCL στην Ατάλλεια.

Γι’ αυτό και από την πρώτη ημέρα ο Μάσιμο Καντσελιέρι θέλει να είναι όλοι πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στιςς απαιτήσεις των αγώνων. Η πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League είναι κάτι που επιθυμεί η διοίκηση του προέδρου Θανάση Χατζόπουλου, αλλά και η τεχνική ηγεσία.

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθημερινά ολοένα και περισσότερο με στόχο οι παίκτες της ομάδας να είναι στην καλύτερη κατάσταση την κατάλληλη στιγμή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!