Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα για τη διοργάνωση προκριματικού ομίλου στη Θεσσαλονίκη

Μάσιμο Καντσελιέρι

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα για τη διοργάνωση προκριματικού ομίλου στη Θεσσαλονίκη

Sportal newsroom 17:40 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 03.07.2024

Να φιλοξενήσει τον τρίτο προκριματικό όμιλο του BCL επιθυμεί ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταθέτει επίσημο αίτημα για την διεξαγωγή του στο PAOK Sports Arena.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τη δική του πορεία στην Ευρώπη, με το φετινό ταξίδι του μακριά από την Ελλάδα να ξεκινάει από τα προκριματικά του BCL. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι θα βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό όμιλο, διεκδικώντας την πρόκριση στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Για το λόγο αυτό οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες για παρουσία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, παίζοντας σπίτι τους. Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν επίσημο αίτημα στη FIBA για να διοργανώσουν εκείνοι τον τρίτο προκριματικό όμιλο του BCL.

Το γήπεδο θα είναι το PAOK Sports Arena, με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να γίνεται γνωστη στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. Κάτι που δημιουργεί αγωνία στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, δεδομένης της μεγάλης επιθυμίας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για διεξαγωγή ομίλου στην έδρα τους.

Στον όμιλο αυτό βρίσκονται ομάδες όπως η Οραντέα, η Αντβέρπ, οι Γκλαντιέτορς από τη Σκωτία, η Ντεν Μπος, με τον ΠΑΟΚ να φιλοδοξεί να διοργανώσει τον όμιλο για να έχει τον πρώτο λόγο, με τη βοήθεια και του κόσμου του. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να διοργανώσει τον όμιλο, τότε θα είναι αυτός που θα καλύψει τα έξοδα για τις ομάδες που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, σε μια τέτοια περίπτωση.