Σε θέση... μάχης ο Μαργαρίτης στον ΠΑΟΚ

Σε θέση... μάχης ο Μαργαρίτης στον ΠΑΟΚ

Γιάννης Πάλλας 22:02 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 13.08.2024

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ προχώρησαν σε ανασύνταξη δυνάμεων για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, στα οποία ο «δικέφαλος» θα κάνει την τελευταία προσπάθεια για να είναι στο Top-6, ενόψει του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Σε αυτήν ακριβώς την προσπάθεια της ομάδας να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της 6ης θέσης, έχει επικεντρώσει την προετοιμασία ο προπονητής Στάθης Νεραντζάκης και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή (10/3, 16:30) στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ, μπήκε ξανά στο γήπεδο και συμμετείχε σε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο Προμηθέας «λύγισε» τη Μούρθια και είναι κοντά στην πρόκριση!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

20:56 - 05.03.2024

Ο Προμηθέας «λύγισε» τη Μούρθια και είναι κοντά στην πρόκριση!

Σπουδαία νίκη κόντρα στη Μούρθια πέτυχε ο Προμηθέας στην Πάτρα (79-78) με τον Χέιλ να γίνεται ο ήρως των Πατρινών και να σημειώνει το νικητήριο καλάθι, το οποίο φέρνει την ελληνική ομάδα κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Εκτός προπονήσεων είναι ο Έλβαρ Φρίντρικσον. Ο Ισλανδός γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο στο αριστερό του πόδι και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ την Τετάρτη (6/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.