Ο ΜακΝις μετά τον ΠΑΟΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις του στους Πέισερς!
i

©InTime

Ο ΜακΝις μετά τον ΠΑΟΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις του στους Πέισερς!

Γιάννης Πάλλας 23:24 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 01.07.2024

Ο Τζαμούνι ΜακΝις θα βρεθεί στο Summer League του Λας Βέγκας για λογαριασμό των Ιντιάνα Πέισερς

Το αμερικάνικο όνειρο κυνηγάει ο Τζαμούνι ΜακΝις μέσα από το Summer League του Λας Βέγκας διεκδικώντας ένα συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς!

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία (12-22/7) στο Summer League να μετρήσει τις δυνάμεις του και να παλέψει για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Τζαμούνι ΜακΝις τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Basket League είχε 9.6 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 13.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20.5 λεπτά σε 19 αγώνες.

Ο Αμερικανός σέντερ θα προσπαθήσει για να πείσει τους Ιντιάνα Πέισερς να τον καλέσουν στην προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν (2024-25), αλλά αν δεν το πετύχει θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία με την φανέλα της Σολέ.

Σε κάθε περίπτωση ο Τζαμούνι ΜακΝις είναι διατεθειμένος να τα δώσει όλα, προκειμένου να πείσει για να πάρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ωστόσο, φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο για να μην πούμε αδύνατο να τα καταφέρει.

Την καλή χρονιά του στην Ελλάδα ο Αμερικανός σέντερ την εξαργύρωσε με το συμβόλαιο στη Γαλλία με τη Σολέ, ωστόσο, η πρόκληση της συμμετοχής στο ΝΒΑ είναι μεγάλη γι’ αυτό θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει μια θέση στους Ιντιάνα Πέισερς.