Καντσελιέρι: «Η ομάδα είναι κουρασμένη»

Μάσιμο Καντσελιέρι

i

© PrtScr

Καντσελιέρι: «Η ομάδα είναι κουρασμένη»

Γιάννης Πάλλας 17:04 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 26.08.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάσιμο Καντσελιέρι αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και το φιλικό της Τετάρτης (28/8) με την ομάδα των Σκοπίων

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο σωστό δρόμο με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία το τελευταίο διάστημα.

Η κούραση είναι εμφανής στους παίκτες, αλλά ο Ιταλός προπονητής έχει καταστήσει σαφές πως προετεραιότητα έχει το «δέσιμο» παλιών και νέων παικτών. Γι΄ αυτό και μετά τα δυο τεστ με την ρουμανική Βαλτσέα, ακολουθεί το τρίτο φιλικό με την ομάδα των Σκοπίων (TFT Skopje).

«Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας, θα πρέπει να παίξουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Να δοκιμάσουμε την ομάδα και να δούμε τι δουλεύει σε συνθήκες αγώνα. Για μένα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ακόμα κι αν παίζουμε 3-4 φορές με τον ίδιο αντίπαλο. Το χρειαζόμασταν αυτό. Είμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη. Νομίζω όμως ότι παρά την κούραση προσπάθησαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα πρέπει να είμαστε για να συνεχίσουμε με σημαντικό φορτίο για Τρίτη εβδομάδα. Μετά τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε» δήλωσε ο Μάσιμο Καντσελιέρι για την εικόνα στα δυο φιλικά.

Όσο για τον αγώνα με την ομάδα των Σκοπίων, που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είπε:

«Θα είναι ωραία την Τετάρτη, θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ομάδα είναι εντελώς καινούργια οπότε για εμάς θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει. Περιμένω τα επόμενα δύο τουρνουά εκτός έδρας γιατί θα είναι δύσκολα και πρέπει να διαχειριστούμε τι θα γίνει μετά από εβδομάδες και να μάθουμε από αυτό. Γιατί βρεθήκαμε σε μία κατάσταση όπου πρέπει να προχωρήσουμε και να μάθουμε γρήγορα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί είμαστε δέκα νέοι παίκτες και νέο τεχνικό επιτελείο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!