Καντσελιέρι: «Να εκτιμάμε τους παίκτες γι’ αυτό που δίνουν στο παρκέ»!
i

BCL

Καντσελιέρι: «Να εκτιμάμε τους παίκτες γι’ αυτό που δίνουν στο παρκέ»!

Γιάννης Πάλλας 23:44 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 20.09.2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάσιμο Καντσελιέρι έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά τη νίκη επί της Οραντέα και την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (21/9) με την Πετκίμ

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στον τελικό του προκριματικού του Basketball Champions League το βράδυ του Σαββάτου (21/9) κόντρα στην Πετκίμ μετά τη νίκη στο φινάλε επί της Οραντέα.

Ο «δικέφαλος» έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι στην ρουμανική ομάδα και ο προπονητής Μάσιμο Καντσελιέρι απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

«Στην τελευταία περίοδο, αν δεν κάνω λάθος, έβαλαν 10 πόντους και καταφέραμε να τους περιορίσουμε παρά τα λάθη μας στην επίθεση. Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης και πλέον είναι έτοιμος για τον αγώνα που οδηγεί στους ομίλους του BCL.

«Είναι φυσιολογικό, πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά να αγαπάμε τους παίκτες γι’ αυτό. Πρέπει να τους εκτιμάμε γι’ αυτό που δίνουν στο παρκέ. Είναι ήδη κάτι ξεχωριστό» συνέχισε ο Μάσιμο Καντσελιέρι.

Και κατέληξε: «Γι΄αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάλευαν σκληρά στην άμυνα. Κάθε σουτ ήταν αμφισβητούμενο, παίρναμε τα ριμπάουντ όταν χρειαζόταν. Κάναμε καλή δουλειά. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος»,

Στη συνέχεια δεν έδειξε κάποια προτίμηση στον αντίπαλο λέγοντας «όποιος κερδίσει αυτόν θα προτιμήσω».

Όσο για το τι σημαίνει η νίκη αυτή επί της Οραντέα, υπογράμμισε: «Σημαίνει πολλά για τη χημεία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά από μια δύσκολη προετοιμασία. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ήρθαμε εδώ όχι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα».

Μετά την επικράτηση της Πετκίμ επί της Σολέ, ο Καντσελιέρι και το επιτελείο του ξεκίνησαν να αναλύουν το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας, προκειμένου να μεταφέρουν στην προπόνηση της Παρασκευής (20/9) όλες τις πληροφορίες στους παίκτες τους για τον αντίπαλο.