Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Κατσίβελη, θέλει και Παπαδάκη!

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Κατσίβελη, θέλει και Παπαδάκη!

Γιάννης Πάλλας 20:05 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 22.06.2024

Ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Κώστας Παπαδάκης είναι στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ Μάσιμο Καντσελιέρι

Έμφαση στην ενίσχυση του ελληνικού κορμού του ΠΑΟΚ δίνει ο προπονητής της ομάδας Μάσιμο Καντσελιέρι, γι’ αυτό και εξετάζει προσεκτικά τις περιπτώσεις του Δημήτρη Κατσίβελη και του Κώστα Παπαδάκη.

Ο πρώτος φαίνεται ότι δεν θα μείνει στον Άρη και θεωρείται μια πολύ σημαντική μονάδα για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής.

Ο δεύτερος διακρίνεται για το καλό περιφερειακό σουτ και μπορεί να υποστηρίξει το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Ιταλός προπονητής και βασίζεται στο παιχνίδι ανοικτού γηπέδου και τις γρήγορες επιθέσεις.

Ο Κατσίβελης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Άρη είχε σε 22 αγώνες πρωταθλήματος 3,55 πόντους μέσο όρο, 1,27 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 15:15 λεπτά συμμετοχής.

Ο Παπαδάκης από την πλευρά του με το Λαύριο στα πρώτα 10 ματς του πρωταθλήματος είχε 3,7 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου όπου σε 11:02 λεπτά συμμετοχής είχε 3,4 πόντους μέσο όρο.

Πρόκειται για δυο παίκτες που έχουν ποιότητα και μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την αποχώρηση των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Μιχάλη Τσαϊρέλη, έχει αποδυναμωθεί σημαντικά όσον αφορά το ελληνικό στοιχείο.

Μπορεί ο Μάσιμο Καντσελιέρι να προχώρησε στην απόκτηση του Φρανκ Μπάρτλεϊ που ήταν ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος το 2023, ωστόσο η προσοχή του είναι στραμμένη και στους Έλληνες παίκτες που θα πρέπει να πλαισιώσουν τους ξένους και απαιτείται να διαθέρουν ποιότητα για να ανταποκριθούν στο παιχνίδι που θέλει να παίξει στο πρωτάθλημα.