Ο ΠΑΟΚ πιο κοντά με τον Λιμνιάτη!
i

©InTime

Ο ΠΑΟΚ πιο κοντά με τον Λιμνιάτη!

Γιάννης Πάλλας 20:24 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 03.06.2024

Οι διαπραγματεύσεις του Γιώργου Λιμνιάτη με τον ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο

Μπορεί ο Νταμίρ Μουλαομέοβιτς να ήταν ο πρώτος με τον οποίο διαπραγματεύτηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιώργος Λιμνιάτης φαίνεται πως είναι εκείνος που κέρδισε τον «ισχυρό άνδρα» του «δικεφάλου»!

Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τον Κροάτη τεχνικό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έστρεψε το ενδιαφέρον του στον Έλληνα προπονητή, που αποτελούσε από την εγχώρια αγορά την πρώτη επιλογή.

Οι διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα ήταν εντατικές, οι συζητήσεις αρκετές και πλέον ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι θέμα χρόνου να συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να πιάσει δουλειά.

Το θέμα του προπονητή είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς θα κληθεί πιθανότατα ο Λιμνιάτης που είναι και ο επικρατέστερος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, ώστε να φτιάξει μια ομάδα που θα είναι σκληρή, αθλητική και θα μπορεί να δημιουργήσει προσδοκίες.

Μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή, κάτι που αναμένεται να συμβεί τα επόμενα 24ωρα, τότε θα προχωρήσουν και σε κινήσει ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της ομάδας δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην PAOK Sports Arena.