Από παίκτης, νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης

Από παίκτης, νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης

Γιάννης Πάλλας 17:29 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 04.09.2024

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ

Την ίδια ημέρα που ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει το μπάσκετ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στον ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ τον παρουσίασε από το νέο πόστο του πλέον, εκείνο του τεχνικού διευθυντή!

Ο έμπειρος πρώην πλέον καλαθοσφαιριστής πιάνει δουλειά πλέον στα γραφεία, ώστε να συμβάλλει από το νέο πόστο του στη δημιουργία ενός ΠΑΟΚ υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας.

Έχοντας ολοκληρώσει μία σπουδαία καριέρα, με αψεγάδιαστη παρουσία εντός και εκτός παρκέ, στα 24 χρόνια που υπηρέτησε το μπάσκετ και στα 11 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κάνει άμεσα το επόμενο βήμα.

Χρειάστηκαν μόνο δύο συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο για να οδηγηθούν από κοινού στην απόφαση της παραμονής του Μαργαρίτη στην ομάδα μας και την συνεισφορά του πλέον από μία άλλη θέση.

Το κοινό όραμα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ, η κοινή επιθυμία για ουσιαστική προσφορά και συμμετοχή στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, είχαν ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Να ξεκινήσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τη νέα σελίδα της καριέρας του από τον ΠΑΟΚ.

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα «αρχηγέ». Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία σου μόνο ευεργετικά αποτελέσματα θα έχει για την ομάδα μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!