Ο Καντσελιέρι κρίνει την μεταγραφή του Ουότερμαν στον ΠΑΟΚ

Ο Καντσελιέρι κρίνει την μεταγραφή του Ουότερμαν στον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:35 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 10.06.2024

Ο Ζέιν Ουότερμαν έχει εκφράσει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο τον τελευταίο λόγο να ανήκει στον Μάσιμο Καντσελιέρι.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο σαφάρι για τον επόμενο προπονητή του. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τον Θανάση Χατζόπουλο να δίνει τα ηνία σε έναν προπονητή που τα τελευταία χρόνια έχει καταθέσει διαπιστευτήρια στο γαλλικό πρωτάθλημα με Λιμοζ και Στρασμπούρ.

Μετά την αναζήτηση προπονητή, τίθεται επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Το ρόστερ αναμένεται να αλλάξει σημαντικά σε σχέση με τη σεζόν που τελείωσε και βρήκε τον δικέφαλο του Βορρά στην 8η θέση της τελικής κατάταξης.

Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ είναι αυτή του Ζέιν Ουότερμαν. Ο 28χρονος φόργουορντ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Νεβέζις, έχοντας μια πολύ καλή και σταθερή σεζόν στη Λιθουανία. Σε 32 παιχνίδια μέτρησε 16,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 57% στα δίποντα, ξεχωρίζοντας με την ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει την υπόθεση, καθώς έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του παίκτη, την ίδια ώρα που και η Νεπτούνας, του Γιώργου Βόβορα, έχει δείξει ενδιαφέρον. Μάλιστα η ομάδα της Κλαϊπέντα έχει καταθέσει πρόταση με πολύ καλύτερα λεφτά, τα οποία όμως δεν... συγκινούν τον Αμερικανό, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εκφράσει ενδιαφέρον, με τον τελευταίο λόγο όμως να ανήκει στον Μάσιμο Καντσελιέρι. Η άφιξή του την Κυριακή (16/06) αναμένεται να... τρέξει τις διαδικασίες στο μεταγραφικό τοπίο της ομάδας, με τις πιθανότητες ωστόσο να ολοκληρωθεί το deal να είναι πολλές.