ΠΑΟΚ με... αριθμούς: Τα νούμερα που επέλεξαν ενόψει της νέας σεζόν

ΠΑΟΚ με... αριθμούς: Τα νούμερα που επέλεξαν ενόψει της νέας σεζόν

Sportal newsroom 17:29 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 18.08.2024

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα ενόψει της νέας σεζόν, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να παρουσιάζει τις επιλογές των παικτών του Μάσιμο Καντσελιέρι στις φανέλες της ερχόμενης αγωνιστικής περίοδο.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Με την προετοιμασία της ομάδας να έχει συμπληρώσει ήδη μία εβδομάδα και στη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά αύριο, να διεξάγονται τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco επέλεξαν τους αριθμούς που θα έχουν στις φανέλες τους τη σεζόν 2024-25.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης επέλεξε και πάλι το 19, με το οποίο είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2017-18, όταν είχε φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Τον ίδιο αριθμό με πέρσι (20), διατήρησε και ο 19χρονος Θοδωρής Σκουλαριώτης, ενώ ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης επέλεξε αυτή την φορά το 13. Ο Νίκος Περσίδης και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, επέλεξαν το 18 και το 23 αντίστοιχα, αριθμούς που τους συνοδεύουν σε όλα σχεδόν τα χρόνια της επαγγελματικής τους καριέρας.

Το ίδιο ισχύει και για τους έξι ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ, που επέλεξαν τους ίδιους ουσιαστικά αριθμούς που φορούσαν είτε την περσινή σεζόν, είτε από το ξεκίνημα της καριέρας τους και όπου είχαν τη δυνατότητα της πρώτης τους επιλογής.

Βαγγέλης Γιαννάτος και Χρήστος Μανθόπουλος, μαζί με το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο επέλεξαν και τους πρώτους τους αριθμούς στην πρώτη ομάδα και πήραν το 21 και το 31 αντίστοιχα. Ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, ο 17χρονος Παναγιώτης Λέφας, που αν και έφηβος ακόμη συμμετέχει στην προετοιμασία και θα είναι μέλος της ομάδας, επέλεξε το «0».

Οι αριθμοί που θα φορούν στις φανέλες τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ:

#0 Παναγιώτης Λέφας
#2 Cedric Henderson Jr.
#9 Devonte Upson
#10 Jake Forrester
#13 Κωνσταντίνος Ιατρίδης
#18 Νίκος Περσίδης
#19 Δημήτρης Κατσίβελης
#20 Θοδωρής Σκουλαριώτης
#21 Βαγγέλης Γιαννάτος
#23 Κωνσταντίνος Παπαδάκης
#24 Frank Bartley
#31 Χρήστος Μανθόπουλος
#33 Shavar Reynolds Jr.
#34 Rocky Kreuser

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!