Καντσελιέρι: «Με αυτά τα στατιστικά δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια »

Μάσιμο Καντσελιέρι

i

© Intime

Καντσελιέρι: «Με αυτά τα στατιστικά δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια »

Ευτυχία Οικονομίδου 23:10 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 19.10.2024

Ξεκάθαρος ήταν ο Μάσιμο Καντσελιέρι σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ήττα επί του Πανιωνίου στη Γλυφάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο στο Κλειστό της Γλυφάδας και ηττήθηκε με σκορ 73-62.

Με τον Ρίον Μπράουν να σηκώνει επιθετικά το βάρος και τον Χρήστο Σαλούστρο να βάζει τη «σφραγίδα» του στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Μπράουν και άσο στο μανίκι τον Σαλούστρο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:20 - 19.10.2024

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Μπράουν και άσο στο μανίκι τον Σαλούστρο επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος με τον Ρίον Μπράουν να σημειώνει 15 πόντους και τον Χρήστο Σαλούστρο να κάνει εξαιρετική δουλειά επικράτησε (73-62) του ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέδειξε τα λάθη της ομάδας της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στα πολύ χαμηλά ποσοστά που εκείνη είχε στην επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ό,τι και στο πρώτο. Βλέπω τα στατιστικά μας, είχαμε 18/54 σουτ. Με αυτά τα στατιστικά δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια ακόμα και αν παίξεις καλή άμυνα. Πολύ κακή μέρα για την επίθεσή μας, μπορεί να γίνει με αυτό το physicality, και πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Για την επίθεση της ομάδας του: «Με 33% ποια ομάδα μπορεί να κερδίσει; Χάσαμε όλα τα σουτ, χάσαμε εύκολα σουτ, είχαμε λάθη που τους έδιναν αντεπιθέσεις. Αυτό ήταν το παιχνίδι. Ήμασταν εκεί, το παλέψαμε, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί».