Παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ ανέλαβε τη θυγατρική των Χιούστον Ρόκετς

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ ανέλαβε τη θυγατρική των Χιούστον Ρόκετς

Sportal newsroom 22:14 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 26.08.2024

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζόζεφ Μπλερ, ανέλαβε την θυγατρική ομάδα των Χιούστον Ρόκετς στην πρώτη του δουλειά ως head coach.

Ο Τζόζεφ Μπλερ, ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ ανέλαβε τη θυγατρική ομάδα των Χιούστον Ρόκετς, την Ρίο Γκράντε Βάιπερς ως head coach.

Ο πρώην παίκτης του δικέφαλου του Βορρά αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς την σεζόν 2000/01, τότε δηλαδή που ξεκίνησε η σύγχρονη EuroLeague. Ο Μπλερ τότε έκανε πολύ καλή ευρωπαϊκή χρονιά με μέσο όρο 13.2 πόντους, 13.8 ριμπάουντ ανά 33:25 σε πέντε αγώνες της EuroLeague.

Ο σπουδαίος σέντερ πέρα από τον ΠΑΟΚ μετρά μία πλούσια ευρωπαϊκή καριέρα με πέρασμα από την Ορτέζ, τη Μπιέλα, τη Σκαβολίνι, την Ούλκερ, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Αφού κρέμασε τα παπούτσια του ο 50χρονος πλέον Τζόζεφ Μπλερ δούλεψε στο πανεπιστήμιο Αριζόνα, ήταν assistant coach στην ομάδα που μόλις ανέλαβε και μετρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της G League το 2019 και έχει εμπειρία σε παρόμοιους ρόλους στους Σίξερς, τους Τίμπεργουλβς και τους Ουίζαρντς. Πλέον αντιλήφθηκε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσει πίσω του τον ρόλο του βοηθού προπονητή και να αναλάβει τα ηνία των Ρίο Γκράντε Βάιπερς ως head coach πια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!