Οπαδός του ΠΑΟΚ έφτυσε τον Λεσόρ - Η αντίδραση του Γάλλου

Οπαδός του ΠΑΟΚ έφτυσε τον Λεσόρ - Η αντίδραση του Γάλλου

Sportal newsroom 23:58 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 29.05.2024

Με το πέρας του αγώνα στο PAOK Sports Arena σημειώθηκε ένταση με τον Ματίας Λεσόρ και έναν οπαδό του ΠΑΟΚ στις εξέδρες.

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του PAOK Sports Arena, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό AKTOR ήταν γεμάτο, με την ένταση να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, έπειτα από ένα 45λεπτο που τα είχε όλα στην Πυλαία.

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα ακόμα και με το πέρας του αγώνα, κάτι που αποτυπώθηκε και σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο περιθώριο της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός επιβίωσε και προκρίθηκε, στην τελευταία παράσταση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:30 - 18.05.2024

Ο Παναθηναϊκός επιβίωσε και προκρίθηκε, στην τελευταία παράσταση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ κι ο εκπληκτικός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έβγαλε το... λάδι στον Παναθηναϊκό AKTOR πριν το Final 4, αλλά οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League επικρατώντας με 99-96 στην παράταση. Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Εργκίν Αταμάν διαμαρτυρόμενος για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματίας Λεσόρ πήγε στην κερκίδα για να χαιρετήσει έναν φίλο του, που ταξίδεψε από την Σερβία για να δει την αναμέτρηση. Εκείνη τη στιγμή ένας οπαδός του ΠΑΟΚ έφτυσε τον Γάλλο σέντερ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στις εξέδρες με τον σέντερ των «πράσινων».

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά και συμπαίκτες του Λεσόρ αντιλήφθηκαν την ένταση και έσπευσαν να συγκρατήσουν ον θηριώδη σέντερ, που ήταν έξαλλος με την κίνηση αυτή. Κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχεια, καθώς τα πνεύματα ηρέμισαν μετά από λίγο, με την αποστολή του «τριφυλλιού» να πηγαίνει στα αποδυτήρια.