Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τη νέα φανέλα του και ετοιμάζεται για «μάχη» στην Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τη νέα φανέλα του και ετοιμάζεται για «μάχη» στην Αθήνα

Sportal newsroom 18:41 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 04.10.2024

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι (05/10, 20:00), την ώρα που παρουσίασε τις εμφανίσεις του για την φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν στην Stoiximan GBL. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν, αφήνοντας τα σκαμπανεβάσματα στην άκρη.

Με τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα να ξεκινούν η ομάδα του δικεφάλου παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της. Για την ακρίβεια, ο ΠΑΟΚ θα φοράει δύο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο FIBA Europe Cup, με τους Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς, Δημήτρη Κατσίβελη και Κώστα Παπαδάκη να γίνονται... μοντέλα για τις ανάγκες της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων, εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

Αναχωρεί για Αθήνα με λευκό απουσιολόγιο

Την ίδια ώρα ο «δικέφαλος του Βορρά» αναχώρησε για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με στόχο μια ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Το νέο πρωτάθλημα του μπάσκετ ξεκινά και ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα το Περιστέρι Domino's για την 1η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (5 Οκτωβρίου, 20:15), θα διεξαχθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχώρησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Στη διάθεση του κόουτς Massimo Cancellieri είναι οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωσναντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuser.

Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα και στον αγώνα με το Περιστέρι, ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ mateco, Ρόκι Κρούζερ, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, πολλές προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Το Περιστέρι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τους παρακολουθώ από πέρσι, από την πορεία τους στο Basketball Champions League, τους είδα όμως και σε αρκετά από τα φετινά τους παιχνίδια. Οι προπονητές μας, θα μας προετοιμάσουν με τον σωστό τρόπο και από και πέρα εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη».

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ