Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει το ρόστερ της νέας σεζόν με πολλές εκπλήξεις και δράσεις

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει το ρόστερ της νέας σεζόν με πολλές εκπλήξεις και δράσεις

Sportal newsroom 23:29 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 09.09.2024

Η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο του, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (13/09) θα παρουσιάσει το φετινό ρόστερ, με πολλές εκπλήξεις.

Ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν παρουσιάζεται στο κοινό. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι χτίζει ένα ρόστερ που βασίζεται στη δύναμη και την ενέργεια, προκειμένου ο «δικέφαλος του Βορρά» να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

Στο πλαίσιο αυτό οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν στο κοινό τους. Σε μια εκδήλωση που αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις, αλλά και παιχνίδια για τους φίλους της ομάδας, ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει το ρόστερ του, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στα προκριματικά του BCL.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει, η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και η ώρα για την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ mateco έφτασε.

Ο νέος ΠΑΟΚ mateco θα παρουσιαστεί επίσημα αυτή την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:00, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη μαρίνα της Νέας Μηχανιώνας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ mateco και είναι ανοικτή σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Από νωρίς και πιο συγκεκριμένα από τις 17:00 θα υπάρχουν πολλές δράσεις, παιχνίδια και δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα διαγωνιστικά παιχνίδια μπάσκετ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected]

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!