Κάλεσμα της Πετκίμσπορ στον κόσμο της για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - BCL

i

©FIBA / BCL

Κάλεσμα της Πετκίμσπορ στον κόσμο της για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

Νίκος Καλαμπάκας 16:49 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 20.09.2024

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου 21/9 την Πετκίμσπορ στην Αττάλεια και η ομάδα της Τουρκίας απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο.

Τα... ψέματα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ και την Πετκίμσπορ, που το βράδυ του Σαββάτου 21/9 στις 21.30, θα τεθούν αντιμέτωποι με φόντο μια θέση στους ομίλους του BCL της σεζόν 2024-25.

Οι δύο αντίπαλοι προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας, αποκλείοντας τις Σολέ και Οραντέα αντίστοιχα. Η Πετκίμσπορ θα αγωνιστεί εντός έδρας, γεγονός που διευκολύνει το έργο των οπαδών να γεμίσουν το γήπεδο της αναμέτρησης.

Μάλιστα, η αυριανή αντίπαλος του δικέφαλου του βορρά, έκανε κάλεσμα με ανακοίνωσή της στα social media, προκειμένου οι οπαδοί της να βρεθούν στο γήπεδο:

Ανακοίνωση για όλους τους φίλους της ομάδας μας:

Πάμε μαζικά στην Αττάλεια προκειμένου να υποστηρίξουμε την ομάδα μας που το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του προκριματικού τουρνουά για τους ομίλους του BCL», αναφέρει η ανακοίνωση, με τη διοίκηση της ομάδας της Τουρκίας να δίνει οδηγίες στους φίλους της, να βρeθούν στις 12.00 σε κεντρική πλατεία για την εκδρομή.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στο... στρατόπεδο της Πετκίμ επικρατεί ένας μικρός χαμός και άπαντες έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους ομίλους του BCL.