Πολύ κοντά στον Μπόντι Χιουμ ο ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στον Μπόντι Χιουμ ο ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:45 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 28.06.2024

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι να «φουλάρει» για την ενίσχυση του ρόστερ της και τον Μπόντι Χιουμ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ έχει πατήσει γκάζι για τη μεταγραφική ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν. Στην παρούσα φάση ο «δικέφαλος του Βορρά» χτίζει το ρόστερ με σκοπό να φτιάξει μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται στο 100% στα «θέλω» του Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος έχει ζητήσει οι παίκτες του να βγάζουν πάθος και αποφασιστικότητα.

Φρανκ Μπάρτλεϊ, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης και Σαβάρ Ρέινολντς είναι τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα ενόψει της νέας σεζόν, όμως οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί, δεδομένου του γεγονότος πως το ρόστερ αναμένεται να αλλάξει εκ βάθρων τη νέα σεζόν.

Μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει από τον Καντσελιέρι και τους συνεργάτες του είναι ο Μπόντι Χιουμ. Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται στη θέση του φόργουρντ και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Γκέτιγκεν στη Γερμανία, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Κάτι που αποτυπώνεται και στους αριθμούς του.

Το κοντέρ έγραψε την περασμένη σεζόν 12,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 40% στα τρίποντα, με τον Χιουμ να ξεχωρίζει για την επαφή του με το καλάθι. Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που ξεχώρισε στο πλάνο της νέας σεζόν, με την περίπτωσή του να κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χιουμ οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε deal, ώστε ο απόφοιτος του Northern Colorado να αποτελέσει τον τρίτο ξένο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.