Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Σλαφτσάκης

Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Σλαφτσάκης

Χρήστος Τσάλτας 12:52 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 24.06.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει επί τάπητος όλα τα σημαντικά θέματα για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, με την περίπτωση του Διαμαντή Σλαφτσάκη να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες μέρες. Στην τελική ευθεία το θέμα του Παπαδάκη.

Μεταγραφικός... πυρετός στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες. Η αρχή έγινε με τον Φρανκ Μπάρτλεϊ, ο οποίος θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Μάσιμο Καντσελιέρι, ως head coach της ομάδας.

Οι κινήσεις δεν θα σταματήσουν εδώ όμως, δεδομένου πως τα κενά είναι πολλά στο ρόστερ και οι αλλαγές που θα γίνουν, σε σχέση με την ομάδα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, θα είναι πάρα πολλές. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει κάτι εντελώς νέο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε όλα τα επίπεδα, με το υλικό της ομάδας να φέρει την υπογραφή του Ιταλού προπονητή.

Στην παρουσίασή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Καντσελιέρι ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να παρουσιάσει μια ομάδα που θα βγάζει πάθος και θα μάχεται για κάθε κατοχή. Έτσι λοιπόν, θέλει παίκτες με ανάλογο πνεύμα, που θα τα δίνουν όλα στο παρκέ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική κρούση στην πλευρά του παίκτη, η οποία έχει εμφανιστεί θετική σε ενδεχόμενο συνεργασίας. Μάλιστα εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συζήτηση του παίκτη με τον Μάσιμο Καντσελιέρι, στην οποία ο προπονητής του «δικεφάλου» θα αναλύσει το πλάνο του για τη νέα σεζόν και τον ρόλο στον οποίο τον προορίζει.

Ο Σλαφτσάκης είναι παίκτης που έχει εμπειρία στην Stoiximan Basket League ενώ και τη σεζόν 2022-23 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Είναι παίκτης που διακρίνεται για το πάθος και την ενέργειά του, δύο στοιχεία που θέλει να δει στο παιχνίδι της ομάδας ο Ιταλός προονητής.

Στην τελική ευθεία με Παπαδάκη

Την ίδια ώρα, μια περίπτωση η οποία προχώρησε σημαντικά τις τελευταίες μέρες είναι αυτή του Κώστα Παπαδάκη. Ο έμπειρος γκαρντ αν και αρχικά βρέθηκε στο ραντάρ του Άρη, οι κινήσεις των «κίτρινων» στην περιφέρεια -και όχι μόνο- άλλαξαν το πλάνο δραστικά.