«Σήκωσε» μανίκια ο Καντσελιέρι στον ΠΑΟΚ

«Σήκωσε» μανίκια ο Καντσελιέρι στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 16:36 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 17.06.2024

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι έφτασε στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και δεν έχασε καθόλου χρόνο, καθώς το πρωί της Δευτέρας (17/06) βρέθηκε στο PAOK Sports Arena.

Ημέρες... ΄Μάσιμο Καντσελιέρι στον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός προπονητής έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής, με πτήση από Ιταλία και δεν έχασε καθόλου χρόνο, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στους «ασπρόμαυρους».

Ο Καντσελιέρι είναι η επιλογή του Θανάση Χατζόπουλου για τον ασπρόμαυρο πάγκο, ώστε να καθοδηγήσει την ομάδα σε μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, όπου ο στόχος είναι να φτάσει η ομάδα πάνω από την 8η θέση που τερμάτισε την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Γεγονός το οποίο απαιτεί επιπλέον δουλειά απ' όλους εντός των τειχών.

Σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζει και ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας πήρε μια πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena. Αυτό γιατί βρέθηκε στο γήπεδο και ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου, στους οποίους θα εργάζεται για τους επόμενους μήνες.

Την Τρίτη μάλιστα ο Καντσελιέρι θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος θα δώσει το σύνθημα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περίοδο.