Από νωρίς στο... τρέξιμο ο ΠΑΟΚ

Από νωρίς στο... τρέξιμο ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 14:58 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 11.08.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι και τους παίκτες του να ανεβάζουν στροφές.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου και προτού περάσουν 24 ώρες από την πρώτη προπόνηση, οι παίκτες της ομάδας μας, μπήκαν στα βαθιά, με ένα απαιτητικό πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από το 08:30 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο του Πανοράματος, το πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο γυμναστής του ΠΑΟΚ mateco Παναγιώτης Βασιλείου, πάντα υπό την εποπτεία του Massimo Cancellieri.

Ο Ιταλός προπονητής συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα της ομάδας, επιβλέποντας αλλά και ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των παικτών, που έχουν μπροστά τους μία δύσκολη και πολύ απαιτητική περίοδο, στη διάρκεια της οποίας θα μπουν οι βάσεις για μία επιτυχημένη σεζόν.

Την ομάδα μας υποδέχθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Γιώργος Παρισόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και το Δήμαρχο κ.Ιγνάτιο Καϊτεζίδη για την άψογη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος.

Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco συμμετέχουν 15 καλαθοσφαιριστές, καθώς το πρόγραμμα της ομάδας ακολουθεί σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και ο Σέρβος φόργουορντ Nikola Stanojevic.

Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί το απόγευμα της Κυριακής (11/8), με προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!