Τα πλάνα της δεύτερης 100άρας του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βαλτσέα (vid)

Τα πλάνα της δεύτερης 100άρας του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βαλτσέα (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:01 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 26.08.2024

Το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη δεύτερη νίκη του δικέφαλου του Βορρά στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στη Βαλτσέα.

Ο ΠΑΟΚ μέτρησε τη δεύτερη ανεπίσημη νίκη του (103-74) κόντρα στη ρουμανική Βαλτσέα δείχνοντας θετικά δείγματα στην προετοιμασία του ενόψει της σεζόν 2024/25 σε ελληνικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι φαίνεται πως έχει θέσει τις σωστές βάσεις στους παίκτες του και τους έχει εμφυσήσει τη φιλοσοφία του από πολύ νωρίς. Έπειτα από 12 μέρες που ο ΠΑΟΚ προπονούταν μέτρησε δύο σερί νίκες σε φιλικές αναμετρήσεις με τη Βαλτσέα πραγματοποιώντας ευρείες νίκες.

Το σημείο «κλειδί» σε σχέση με το πρώτο θετικό αποτέλεσμα ήταν η άμυνα του δικέφαλου του Βορρά που περιόρισε τη ρουμανική ομάδα στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην PAOK Sports Arena κεκλεισμένων των θυρών.

Πρώτος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν ξανά ο Τζέικ Φόρεστερ με 22 πόντους, ενώ ξεχώρισε και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης ο οποίος μέτρησε 14 πόντους με 3 τρίποντα με τον Νίκο Περσίδη να τον ακολουθεί με 12 πόντους και δύο εύστοχα τρίποντα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τα πλάνα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ δείχνουν τον υψηλό ρυθμό του παιχνιδιού και την κόπωση από τη μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του κόουτς Καντσελιέρι.

Δείτε το βίντεο: