ΠΑΟΚ: Τα ρέστα του για την πρόκριση στη Γαλλία
i

ΠΑΟΚ / © PAOK BC

ΠΑΟΚ: Τα ρέστα του για την πρόκριση στη Γαλλία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:54 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Ο ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες, δίνει σήμερα μια μεγάλη μάχη με στόχο την πρόκριση στα play in του Basketball Champions League

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Γαλλία με αντίπαλο τη Ντιζόν (21:30), σε ένα ματς που ο Δικέφαλος θα τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα play in του Basketball Champions League, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα! 

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε χωρίς τον Βασίλη Χρηστίδη στη Γαλλία, ενώ οι Νέιτ Ρένφρο και Τζόρνταν Σάιμπερτ ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο για τον Άρη Λυκογιάννη ενόψει της αναμέτρησης.

Πάντως ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει ακόμα και με ήττα, με την προϋπόθεση όμως πως στο άλλο παιχνίδι η Σάσαρι δεν θα κάνει την έκπληξη στην Ισπανία απέναντι στην Μάλαγα Βέβαια ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στα play-in του BCL ακόμα και αν ηττηθεί, αφού χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Σάσαρι σε αυτήν την 6η και τελευταία αγωνιστική, έχοντας στο χέρι του την ισοβαθμία.

Η Σάσαρι έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Μάλαγα που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα σε ολόκληρη τη διοργάνωση και αν συνεχίσει αυτό το σερί της θα χαρίσει την πρόκριση στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν ο «Δικέφαλος» δεν κερδίσει την Ντιζόν.

Η 6η αγωνιστική

21:30 Ντιζόν - ΠΑΟΚ
21:30 Μάλαγα - Σάσαρι

Η βαθμολογία

Μάλαγα 5-0

Ντιζόν 3-2

ΠΑΟΚ 1-4

Σάσαρι 1-4