Ο ΠΑΟΚ έλυσε και επίσημα το συμβόλαιο του Γκίλμορ
i

©InTime

Ο ΠΑΟΚ έλυσε και επίσημα το συμβόλαιο του Γκίλμορ

Γιάννης Πάλλας 17:26 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 13.08.2024

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάικλ Γκίλμορ, που οδεύει στην Βαρέζε

Στη λύση του συμβολαίου με τον Μάικλ Γκίλμορ οδηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης συμφώνησε με την Βαρέζε για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τον τελευταίο καιρό και οι Ιταλοί που ήταν επίμονοι κατάφεραν να τον πείσουν να πει το «ναι», λύνοντας το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο».

Ο Μάικλ Γκίλμορ ολοκλήρωσε το πέρασμα του από την Stoiximan Basket League έχοντας 5,9 πόντους και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα υψηλοί οι αριθμοί του 29χρονου Αμερικανού.

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Michael Gilmore. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η ανακοίνωση του «δικεφάλου» για την λύση του συμβολαίου με τον Μάικλ Γκίλμορ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε περιορισμένο ρόλο στο τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και αποτελούσε ουσιαστικά τον έβδομο ξένο της ομάδας. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μην είναι ψηλός ο επόμενος που θα τον διαδεχθεί, αλλά ένας παίκτης της περιφέρειας. Κάτι στο οποίο προσανατολίζεται ο προπονητής της ομάδας Στάθης Νεραντζάκης, ο οποίος θεωρεί ότι εκεί είναι πιο απαραίτητη η ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ.