Άνετη νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό του

Άνετη νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό του

Χρήστος Τσάλτας 19:46 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 28.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός σε ακόμα ένα φιλικό, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και χωρίς να δυσκολευτεί έφτασε άνετα στη νίκη (109-70) απέναντι στην TFT Σκοπίων στο PAOK Sports Arena. Δεν αγωνίστηκε ο Άπσον για τον «δικέφαλο».

Έπειτα από τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στην Βαλτσέα, ο ΠΑΟΚ «συστήθηκε» στο κοινό του μέσα από μια αναμέτρηση κόντρα στην TFT Σκοπίων. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τα δύο πρώτα φιλικά της σεζόν, στο PAOK Sports Arena και πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης και ενέργειας έφτασε σε τρίτη νίκη, ρίχνοντας μάλιστα 100άρα.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι είχε στη διάθεσή του τον Σέντρικ Χέντερσον τζούνιορ, όμως ο Ντεβόντε Άπσον δεν αγωνίστηκε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν.

Σε ακόμα ένα φιλικό η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με την εικόνα στο δεύτερο μέρος μάλιστα να είναι ακόμα καλύτερη. Οι Θεσσαλονικείς πήγαν το τέμπο στα δικά τους μέτρα, με τον Καντσελιέρι να μην σταματάει να δίνει οδηγίες προς τους παίκτες του, ακόμα και όταν η διαφορά ήταν σε υψηλά επίπεδα και τα πάντα είχαν κριθεί.

Επιθετικά ο ΠΑΟΚ είχε πολλές λύσεις και πήρε από κάθε παίκτη του πράγματα, με τον Φόρεστερ να εκμεταλλεύεται την απουσία του Άπσον και να βγαίνει μπροστά επιθετικά για την ομάδα του, δίνοντας τον τόνο.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ άνοιξε τις πύλες της προς τον κόσμο, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φίλους του «δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο φιλικό με παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Οι παίκτες του Μάσιμο Καντσελιέρι με το πέρας του αγώνα κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας, που ανταμείφθηκαν για την παρουσία τους στις εξέδρες το απόγευμα της Τετάρτης.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 31 Αυγούστου, όταν ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι στο Κλειστό γήπεδο Αγ. Θωμά στην Αθήνα.

Τα δεκάλεπτα: 29-24, 52-42, 84-61,109-70.

ΠΑΟΚ mateco: Λέφας 6, Henderson Jr. 16 (4), Forrester 17, Ιατρίδης 11 (2), Περσίδης 9, Κατσίβελης 8, Σκουλαριώτης, Παπαδάκης 13 (3), Bartley 6, Μανθόπουλος, Reynolds Jr. 2, Kreuser 12, Stanojevic 9 (1).

TFT SKOPJE: Nikolovski, Greenlee 13 (4), Stojanovski 8 (1), Govens 21 (4), Nikolov 5(1), Naumoski, Gaffney 3, Nuri, Stojanov, Markovski, Haughton 5 (1), Zafirov 15 (1).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!