Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco
i

© PAOK BC

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco

Sportal newsroom 19:52 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 16.08.2024

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα τεστ για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τα πρώτα τεστ της σεζόν. Μέσω ενημέρωσης, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συμπληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζουν το σκληρό πρόγραμμα των προπονήσεων υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Massimo Cancellieri και των συνεργατών του.

Με την φυσική κατάσταση να είναι σε πρώτο πλάνο όλο αυτό το διάστημα, έρχεται και η ώρα να δοθεί περισσότερος χρόνος στο μπάσκετ και στην τακτική και αναπόφευκτα πλησιάζει η ώρα των πρώτων φιλικών αγώνων.

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει συνολικά επτά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, πριν ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με τα προκριματικά του Basketball Champions League (από τις 19/9 στην Αττάλεια).

Τα φιλικά παιχνίδια θα ξεκινήσουν από την Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena σε μία εβδομάδα. Δύο παιχνίδια (23 & 25 Αυγούστου) κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Valcea BC από τη Ρουμανία και αμέσως μετά, στις 28/8, το πρώτο και ανοικτό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την MZT Skopje.

Θα ακολουθήσουν τα δύο φιλικά στην Αθήνα με Μαρούσι και Λαύριο και το τουρνουά στο Κάλιαρι της Ιταλίας, με το οποίο θα ολοκληρωθούν τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco είναι…

PAOK Sports Arena

Παρασκευή 23/8 (19:00), ΠΑΟΚ mateco – Valcea BC (κεκλεισμένων)

Κυριακή 25/8 (19:00), ΠΑΟΚ mateco – Valcea BC (κεκλεισμένων)

Τετάρτη 28/8 (18:00), ΠΑΟΚ mateco – MZT Skopje

Κ.Γ. Αγίου Θωμά (Μαρούσι)

Σάββατο 31/8 (17:00), Μαρούσι – ΠΑΟΚ mateco

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»
EUROLEAGUE

16:15 - 16.08.2024

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»

Μετά το... υπονοούμενο του Νεμπόισα Τσόβιτς, όχι για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά για τον τραυματισμό του Μουσταφάλ Φαλ, ο Ολυμπιακός -κατά κάποιον τρόπο- επιβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα και η ενημέρωση των Πειραιωτών δείχνει μία έντονη ανησυχία για την υγεία του Γάλλου σέντερ.

Κ.Γ. Λαυρίου

Κυριακή 1/9 (17:00), Λαύριο – ΠΑΟΚ mateco

14ο Διεθνές τουρνουά Κάλιαρι (Pala Pirastu)

Παρασκευή 6/9 (19:30), Dinamo Sassari – ΠΑΟΚ mateco

6/9 (22:00), Virtus Bologna – Gran Canaria

Σάββατο 7/9 (19:30), Αγώνας για 3η θέση

7/9 (22:00), Τελικός».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!